Sauzen

Créme fraîch dip sausjes

29 september 2017
Dip sausjes

Dip sausjes, zowel bij warme gerechten als Mexicaanse wraps als bij een lekkere snack zijn ze heerlijk. Ik gebruik meestal crème fraîche voor een dip omdat dit lekker fris is en bij zowel warme als koude gerechten past.  Je maakt het in een hand omdraai en het is meestal een lekkere toevoeging van je gerecht of snack.  Voeg er bijvoorbeeld eens een beetje paprika poeder of wat andere kruiden aan toe en je hebt weer een hele andere saus, houd je vooral niet in om andere smaak varianten te proberen.

Wat heb je nodig:

  • 150 ml crème fraîche
  • Paar takjes platte peterselie
  • 2 bosuitjes
  • Zout en peper
  • Olijfolie

Hoe maak je het:

Snijd de bosui en de platte peterselie fijn.
Klop de crème fraîche los en meng de bosui en de platte peterselie er doorheen.
Breng het nog even op smaak met een beetje zout en peper.

Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog?
Laat het mij dan vooral weten ik ben namelijk heel benieuwd naar jullie bakkunsten.
Deel je foto’s met mij via Instagram, Facebook of Twitter
gebruik dan de hastag #metKortindekeuken of tag mij in je bericht 😉

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter