Sauzen

Crème fraîche dip sausjes

Dip sausjes

Dip sausjes, zowel bij warme gerechten als Mexicaanse wraps als bij een lekkere snack zijn ze heerlijk. Ik gebruik meestal crème fraîche voor een dip omdat dit lekker fris is en bij zowel warme als koude gerechten past. 

Foodhack: Maak deze dip ook eens bij zelf gemaakte chipjes.

Je maakt het in een hand omdraai en het is meestal een lekkere toevoeging van je gerecht of snack.  Voeg er bijvoorbeeld eens een beetje paprika poeder of wat andere kruiden aan toe en je hebt weer een hele andere saus, houd je vooral niet in om andere smaak varianten te proberen.

Crème fraîche dip sausjes

Wat heb je nodig

  • 150 ml crème fraîche

  • Paar takjes platte peterselie

  • 2 bosuitjes

  • Zout en peper

  • Olijfolie

Hoe maak je het

  • Snijd de bosui en de platte peterselie fijn.
  • Klop de crème fraîche los en meng de bosui en de platte peterselie er doorheen.
  • Breng het nog even op smaak met een beetje zout en peper.

Veel plezier en eet smakelijk!

Wil je op de hoogte blijvenVolg met Kort in de keuken ook op InstagramFacebook en/of op Pinterest (@metkortindekeuken). Heb je een recept van mijn blog gemaakt? Laat het mij op social media weten met de hashtag #metKortindekeuken of tag mij in je bericht, vind ik leuk om te zien!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.