In de madia

Ik sta in de telegraaf!

Hoe tof is dat, ik sta in de Telegraaf! Je zult je nu misschien wel afvragen, hoe heeft die jongen dat nou weer voor elkaar gekregen? Heel simpel ik ken iemand uit Den Haag die bij de Telegraaf werkt. Toen hij hoorde dat ik de ziekte van Lyme heb was hij meteen benieuwd naar wat dat voor mij betekend, hoe ik er aan kom en hoe nu verder… En al snel kreeg ik de vraag of ik mijn verhaal in de krant wou vertellen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen.
Foto shoot telegraaf collage 1Die donderdagavond zou ik door een collega van hem die over medische artikelen schrijft gebeld worden voor een telefonisch interview. In ruim dertig minuten heb ik mijn verhaal kunnen vertellen. En de volgende dag zou er een fotograaf  langs komen om mooie foto’s te maken. En op de zondag na “Lopen voor Lyme” verscheen het artikel in de digitale versie van de Telegraaf. Het interview kan je hieronder terug lezen.

Interview Telgraaf 1

 

Interview Telgraaf 2

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.