Blog Persoonlijk

Een nieuwe naam voor mijn blog: met Kort in de keuken!

met Kort in de keuken

Waarschijnlijk is het je al opgevallen: de blog heeft een nieuwe naam gekregen. En wanneer je mij op social media volgt, ben je de naam waarschijnlijk al eens tegen gekomen. In dit artikel wil ik je graag meer vertellen over de metamorfose.

Even terug naar hoe het begon

Toen ik in December 2015 met deze blog begon, hoopte ik dat deze blog een uitlaatklep voor mijn Lyme ziekte kon worden. Ik hoopte dat ik de Lyme hierdoor een beetje een plekje kon geven en tegelijkertijd die stomme ziekte en de gevolgen die het kan hebben meer bekendheid te geven. Daarnaast begon ik ook over andere dingen te bloggen, over andere persoonlijke dingen, soms over reizen en steeds vaker over food en de bijbehorende recepten. Kortom over mijn dagelijks leven, de naam “A Dutch Man’s Life” leek mij daarom heel toepasselijk.
De laatste maanden vind ik het echter moeilijker om over die Lyme te schrijven. Ten eerste omdat ik de afgelopen maanden vaak last heb gehad van cognitieve problemen. Zo kon ik vaak niet op de juiste woorden komen, ging het spreken soms heel lastig, en kostte het mij vaak meer energie dan ik eigenlijk had. Daarnaast vond ik het eigenlijk ook vaak lastig om over mijn ziekte te schrijven omdat ik er daardoor extra aan herinnerd word, terwijl ik liever mijn energie voor de leukere dingen in het leven gebruik.

Meer dan

Ik wil graag laten zien dat ook wanneer je een stomme ziekte heb, je nog steeds die persoon kan zijn die je graag wil zijn. Dat je nog steeds je droom achterna kan gaan. Oke, misschien via een iets andere weg dan je had gedacht en door soms te improviseren. Maar dat je jezelf niet door je ziekte tegen hoeft te laten houden. Aangezien ik heel blij kan worden door heerlijke baksels en gerechten te maken en graag op zoek ga naar de bijzondere food hotspots, heb ik besloten om mijn blog A Dutch Man’s Life te laten transformeren naar een echte foodblog.

met Kort in de keukenmetkortindekeuken.nl

Ik wil je laten zien hoe je de lekkerste gerechten kan maken zonder pakjes en zakjes te gebruiken, je mee laten genieten van de lekkerste zoete baksels en je de leukste food hotspots welke je echt een keer moet bezoeken laten zien. Daarom ben ik de afgelopen maanden bezig geweest met een nieuwe naam te bedenken en een nieuw bijpassend logo te ontwerpen. Vanaf vandaag zal mijn blog daarom ook verder gaan als “met Kort in de keuken”. Want ik wil jou de keuken in meenemen, of dat nou die van mij of van jou is of in een hele andere stad hier ver vandaan.

met Kort in de keukenEen foodblog met een serieuze muziek noot

De Lyme is er natuurlijk nog steeds en het ziet er naar uit dat het gevecht nog wel even door gaat. Daarom zal ik soms nog wel een nieuwe Lyme update geven, want door mijn ziekte zal het wel eens voorkomen dat ik niet elke week een nieuw recept of hotspot met je kan delen. Met Kort in de keuken is op Facebook, Instagram, Pinterest en binnenkort ook op YouTube te vinden. Hier zal je vooral de recepten, lekkerste food tips en leukste hotspots op gaan vinden. Maar A Dutch Man’s Life stopt nog niet helemaal. De blog naam en de domeinnaam veranderen dan wel naar www.metkortindekeuken.nl, A Dutch Man’s Life zal op je nog wel op Facebook en Instagram kunnen blijven tegenkomen. De niet gerelateerde food onderwerpen en de Lyme updates welke ik soms nog wel eens zal schrijven zullen hier te vinden blijven, zodat er op social media een duidelijke verdeling ontstaat. Dus als je up to date wil blijven volg dan beide accounts 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.