Hoi, ik ben Andreas, 35 jaar, Hagenees maar woon in het mooie Groningen. Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik deel hier voornamelijk eigen recepten maar ook persoonlijke blogs, tips die (food) gerelateerd zijn en leuke plekken die je een keertje een bezoekje moet brengen.

Op de laatste dag van 2015 begon ik deze blog onder de naam “A Dutch Man’s Life”. Waar ik vrienden, familie en andere mensen die het interessant vonden meenam in mijn zoektocht naar herstel van de ziekte van Lyme. Daarnaast deelde ik steeds vaker recepten en begon ik een instagram account. Al vrij snel veranderde ik de focus naar een foodblog, waar ik zo nu en dan persoonlijke blogs deel.

Inmiddels kun je je hier laten inspireren door bijna 200 recepten en andere artikelen! Je vind hier naast zoete recepten, ook inspratie voor lekkere hoofdgerechten. Meestal zijn het recepten die makkelijk en zonder pakjes en zakjes te maken zijn.

Als ik zou moeten kiezen tussen zoete of hartige gerechten zou mijn voorkeur denk ik uitgaan naar hartige gerechten. Al zou je wanneer je over een paar maanden dezelfde vraag stelt wellicht een ander antwoord kunnen krijgen.

Naast het bedenken en maken van lekkere recepten ga ik graag op reis, maak je mij blij met goede koffie. En maak ik muziek bij het Kamper Trompetter Korps. Kernwoorden die ik vaak over mij hoor: enthousiast, creatief, optimistisch en soms een tikkeltje eigenwijs. Dat laatste zal ik uiteraard vrijwel altijd ontkennen. 😉

Verder hoop ik dat je met veel plezier en op mijn website rondkijkt en geïnspireerd raakt op welke manier dan ook.

Groetjes, Andreas]