In de madia

Te gast bij “Studio Haagse Bluf”

Toen ik besloot om met een team deel te nemen aan Lopen voor Lyme hoopte ik dat ik iets kon bijdragen aan meer bekendheid over de nare ziekte. Wat ik niet had verwacht is dat de media er zo op zou happen. Zo kreeg ik van Omroep West de uitnodiging om afgelopen maandagavond een uurtje bij “Studio Haagse Bluf” langs te komen. Hoe dat tot stand kwam en hoe het was? Je leest het in deze blog-post. 😉

Je hebt er vast al wat over gehoord of gelezen, Lopen voor Lyme komt er aan. Zaterdag gaan er meer dan 80 teams en 1250 lopers los! Ook voor mij loopt er een top team mee, zo gaan er vijf vrienden en mijn moeder voor mij lopen. En om de nare ziekte meer bekendheid te geven, heeft mijn moeder (die je tot morgen avond 23:00 uur nog kan sponsoren) de Zuid Hollandse Radio West benaderd. Zo gebeurde het dat ik toch mijn verbazing een telefoontje kreeg of ik maandagavond bij “Studio Haagse Bluf” langs wou komen, om een uurtje over het evenement “Lopen voor Lyme” te komen praten.

In gesprek met Tjeerd van “Studio Haagse Bluf”

Dus ging ik afgelopen maandag bewapend met rolstoel en kruk naar Den Haag, om samen met mijn goede vriendin Katja (en ook haar kan je trouwens nog tot morgenavond sponsoren) achter de microfoon plaats te nemen, om een uurtje met de presentator Tjeerd, Arnold van Vliet van tekenrader.nl en Lidewij van Lymies Be Like over de ziekte van Lyme en over Lopen voor Lyme te praten.

En over Lyme valt zo veel te vertellen, nog dagelijks lees en hoor ik er nieuwe dingen over. Helaas liet de Lyme duidelijk weten dat hij er niet veel zin in had om zo veel aandacht te krijgen waardoor ik soms niet op de juiste woorden kwam, dat zelfs het plastic bekertje water te zwaar was om vast te houden en ik half in storten. Maar ik hoop dat ik toch nog een steentje heb kunnen bijdragen om Lyme wat bekender te maken!
Het was in ieder geval erg fijn om een uur lang met andere mensen op de radio over Lyme te kunnen praten.
Wil jij mij helpen in de strijd tegen de chronische Lyme? Sponsor dan een van de toppers uit team “Teek on me”, dat kan via de site nog tot vrijdagavond 23:00 uur!

Baal je ervan dat je de uitzending hebt niet kunnen luisteren? Of wil je het nog een keer rustig terug luisteren? Klik dan hier.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.