Kerst / Oud & Nieuw

10 kerstdesserts van andere foodbloggers

Nog maar 4 dagen tot kerst! Als ik aan kerst denk, dan denk ik al snel aan lekker eten! Voor mij hoeft het echt niet heel uitbundig te zijn, als het maar lekker is. En daar hoort natuurlijk ook een heerlijk dessert bij. Ik vind het erg leuk om mijn recepten met jou te delen, maar soms is het ook leuk om recepten van andere foodbloggers te delen. Daarom heb ik een rondje bij andere foodbloggers gemaakt en hun de vraag gesteld wat hun ultieme kerst dessert is. Vervolgens kreeg ik meer dan 30 recepten binnen. De 10 recepten die mij het lekkerst lijken heb ik hieronder  in willekeurige volgorde onder elkaar gezet. Zie je een dessert welke je graag een keer zelf wilt maken? Klik dan op de foto voor het recept. 😉 Heel veel bak en kook plezier!

Gepocheerde peer met chocolade en vanilleijs

buche-de-noel-carrot-cake

Chocolade tiramisu

chocolade-tiramisu

Gepocheerde peer met chocolade en vanille ijs

gepocheerde-peer-met-chocolade-en-vanilleijs

Kerstdessert met peer speculaas en witte chocolademousse

kerstdessert-met-peer-speculaas-en-witte-chocolademousse

Stoofpeertjes trifle

stoofpeertjes-trifle

Speculaasmousse met peperkoek

speculaasmousse-met-peperkoek

Moelleux smeuige chocoladecakejes

dsc_0055

Tiramisu met bitterkoekjes

tiramisu-met-bitterkoekjes

Yoghurt kaneel stoofpeertjes ijstaart

yoghurt-kaneel-stoofpeertjes-ijstaart
Tiramisutaart

tiramisutaart

Heb jij één van deze kerstdesserts gemaakt?
Laat het mij dan weten ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten.
Deel je foto’s met mij via Instagram, Facebook of Twitter
gebruik dan de hastag #metkortindekeuken of tag mij in je bericht 😉

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.