Contact

Heb je een vraag, een opmerking, ken je een recept dat ik zeker een keer moet proberen of wil je iets anders aan mij kwijt? Neem dan gerust contact met mij op door een mail te sturen naar: info@metkortindekeuken.nl of stuur mij een berichtje via Instagram. Soms kan het vanwege mijn gezondheid even duren voordat ik antwoord. Maar ik probeer doorgaans om binnen een weekje antwoord te geven op jouw berichtje!

Zakelijk:

Ik blijf graag op de hoogte van culinaire evenementen, nieuwe producten, kook-en bakboeken etc etc. Neem dan gerust contact met mij op door een mailtje te sturen naar: info@metkortindekeuken.nl of stuur mij een berichtje via Instagram

Adverteren:

Er zijn diverse mogelijkheden om op metKortindekeuken.nl te adverteren. Voor alle advertenties geldt dat het moet passen binnen de website en te maken moet hebben eten, drinken en/of eten en drinken gerelateerde (reis) bestemmingen. Voor mijn mediakit met uitgebreide statistieken kunt u mailen naar: info@metkortindekeuken.nl.

Wilt u samen met “met Kort in de keuken” een winactie opzetten om uw product extra te promoten? Dat kan! Winacties zullen gedeeld worden op diverse sociale media kanalen. Indien gewenst kan een winactie ook in combinatie met een productreview.


Aan de inhoud van metkortindekeuken.nl kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Teksten, recepten en beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming van metkortindekeuken.nl worden overgenomen. Uiteraard is het wel toegestaan om Instagram stories en Youtube-video’s van metkortindekeuken.nl te delen op social media.