Contact

Contact

Heb je na je bezoek een aanvulling, tip of wil je graag een lekker recept delen? Stuur dan een mailtje naar: info@metkortindekeuken.nl en misschien zie je jou recept dan terug op de blog. Wanneer je vragen of opmerkingen over een geplaatst recept of een food talk blogpost hebt, kun je deze het beste plaatsten bij de reacties onder het artikel. Op die manier kan ik en eventueel andere bezoekers op de vraag reageren. Vanwege mijn gezondheid kan het soms even duren voordat ik antwoord. Maar ik probeer doorgaans om binnen een weekje antwoord te geven op jouw berichtje!

Social media

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van met Kort in de keuken? Volg mij dan via FacebookTwitter, of Pinterest! Hier deel ik mijn foodfoto’s en foto’s van hotspots welke zeker een bezoekje waard zijn! (username @metKortindekeuken). Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Laat het mij dan vooral weten ik ben namelijk heel benieuwd naar jullie bakkunsten. Deel je foto’s via Instagram, of Facebook en gebruik dan de hastag #metKortindekeuken of tag mij in je bericht.

Pers

Voor met Kort in de keuken blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste kookboeken, toffe culinaire events en de nieuwste producten. Vrijblijvende uitnodigingen en persberichten ontvang ik graag per mail. Wilt u uw producten toesturen om mij hier kennis mee te laten maken? Neem dan even contact  op zodat ik u mijn adresgegevens kan toesturen.

 


Aan de inhoud van metkortindekeuken.nl kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Teksten, recepten en beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming van metkortindekeuken.nl worden overgenomen. Uiteraard is het wel toegestaan om Youtube-video’s van metkortindekeuken.nl in te sluiten op je eigen site (embedden) of deze te delen op social media.