Contact

Samenwerken of adverteren

Heeft u interesse in een samenwerking met “met Kort in de keuken”? Adverteren op mijn blog is de ideale manier om uw bedrijf of product gericht onder de aandacht te brengen bij mijn lezers en uw doelgroep.

Persberichten en uitnodigingen

Voor met Kort in de keuken wil ik graag op de hoogte gehouden worden van culinaire evenementen, (kook)boekpresentaties, nieuwe producten en meer. Vrijblijvende uitnodigingen zijn daarom altijd welkom.

Producten toesturen

Wilt u mij producten toesturen om mij hier kennis mee te laten maken en deze door mij te laten testen? Dat kan! Neem dan contact met mij op voor mijn adresgegevens

Het toesturen van een product ter review is altijd vrijblijvend. Ik bied geen garanties met betrekking tot publicatie. Mijn reviews zijn altijd transparant en eerlijk. Wilt u zeker zijn van een plekje op met Kort in de keuken? Neem dan contact met mij om de mogelijkheden te bespreken.

Winacties

Wilt u samen met “met Kort in de keuken” een winactie opzetten om uw product extra te promoten? Dat kan! Winacties zullen gedeeld worden op diverse sociale media kanalen. Indien gewenst kan een winactie ook in combinatie met een productreview.

 

Aan de inhoud van metkortindekeuken.nl kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Teksten, recepten en beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming van metkortindekeuken.nl worden overgenomen. Uiteraard is het wel toegestaan om Instagram stories en Youtube-video’s van metkortindekeuken.nl te delen op social media.