Recepten

De vijf meest gelezen recepten van 2016

Meest gelezen recepten van 2016

Trompetgetoeter…! Dit zijn ze dan. De vijf meest gelezen recepten welke in 2016 online zijn gekomen in de A Dutch Man’s Kitchen op mijn blog. Zo op de laatste dag van het oude jaar heb de statistieken maar eens bekeken, over de top vijf  verbaasde me trouwens niet veel, want in de lijst staan een aantal van mijn persoonlijke favorieten. Ik hoop dat jullie in 2016 veel van mijn recepten hebben genoten, het komende jaar zullen er nog heel veel nieuwe recepten gaan verschijnen. 

Om naar het recept te gaan klik je op de foto van het recept. Daar gaan we dan!

Op nummer vijfde plaats de Herfstige speculaas appeltaart

Speculaas appeltaart

Als vierde eindigde de Gevulde courgette met een ratatouille van chamignons (bekent van het tv programma “over smaak valt te twisten”) waar ik de HelloFresh blogbattle mee heb gewonnen.
De vijf meest gelezen recepten van A Dutch Man's Kitchen 2016

Mijn meest favoriete recept  Tiramisu belande op een mooie derde plaats

Tiramisu.jpg

Op een mooie tweede plaats de Stroopwafel cheesecake

Foto: Stroopwafel cheesecake

En het meest gelezen recept van 2016 is geworden de heerlijke Spekkoek

Spekkoek.jpg

 

Wat is jouw favoriet van 2016? En misschien nog belangrijker: waar wil je meer van gaan zien in 2017?
Laat het me weten in de comments, en wie weet zie je jouw idee in het nieuwe jaar hier langs komen!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.