Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (metkortindekeuken.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Er wordt altijd veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van metkortindekeuken.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. “met Kort in de keuken” is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van metkortindekeuken.nl. Tevens is metkortindekeuken.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Producten 
Op metkortindekeuken.nl verschijnen soms artikels waarin ik producten of diensten noem. Vaak zijn dit dingen die ik zelf heb gekocht, maar soms sturen bedrijven producten naar mij op of krijg ik de kans om gebruik te maken van een dienst in de hoop dat ik hierover zal schrijven.

Ondanks dat ik deze producten niet zelf gekocht heb ben ik altijd zo eerlijk mogelijk over wat ik van een product vind. Eerlijkheid vind ik heel belangrijk, vandaar dat ik ook graag eerlijk ben over de herkomst van de producten die je ziet verschijnen op mijn blog.

Wanneer een artikel producten bevat die ik gekregen heb zul je dit terug zien in het artikel.

Aan de inhoud van metkortindekeuken.nl kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Teksten, recepten en beeldmateriaal mogen nooit zonder toestemming van metkortindekeuken.nl worden overgenomen. Uiteraard is het wel toegestaan om Youtube-video’s van metkortindekeuken.nl in te sluiten op je eigen site (embedden) of deze te delen op social media.