Foodie talk

De Hellofresh Blog Battle!

Yes, I’m in!!  Ik ben geselecteerd om mee te doen aan de super toffe HelloFresh Blog Battle! Hoe tof is dat?!
Oke, even vanaf het begin….

Hellofresh Blog Battle!

Afgelopen week las ik op de site van De Hippe Vegetariër dat zij uitgedaagd is voor de HelloFresh blog battle, dat is een kookwedstrijd. Alleen mag zij dus niet zelf koken, nee daarvoor zocht zij naar bloginsiders, welke een week lang een vegetarische HelloFresh box willen gaan testen. En daarnaast ook met het team van De Hippe Vegetariër de strijd aan te gaan met de bloginsiders van Voedzaam & Snel. Dat leek mij natuurlijk erg leuk, dus schreef ik mij meteen in.  Afgelopen maandag kreeg ik het leuke nieuws dat ik dus geselecteerd was, echt super leuk!

over-smaak-valt-te-twisten-medium
Deze week ga ik dus 3 vegetarische recepten uitproberen, waaronder het winnende recept van  het kookprogramma van SBS6 ‘Over Smaak Valt Te Twisten’. In dat tv programma zoeken Irene Moors en Rudolph van Veen elke week naar de beste kookclub van Nederland.  Ik heb ook een opdracht meegekregen. En de opdracht luid: “maak het winnende recept van deze week en zet deze zo mooi, elegant en smakelijk als mogelijk op de gevoelige plaat”. En die uitdaging ga ik graag aan! Vanavond ga ik allereerst het winnende recept “Gevulde courgette met een ratatouille van champignons” maken. Ik ben heel erg benieuwd of het wat is, ik heb namelijk nog nooit van parelgerst gehoord (dat gaat door het gerecht). Natuurlijk laat ik jullie meegenieten, eindresultaat laat ik je morgen op social media zien. En het recept, andere foto’s en mijn mening over het gerecht, kan je morgen middag terugvinden op mijn blog 😉 Ik kan je vertellen dat ik er nu al enorm veel zin in heb!

Owja, het is niet zomaar een wedstrijd waarbij de allermooiste foto kans maakt op de hoofdprijs namelijk een keukenmachine t.w.v. €250,00. ! Hoe tof is dat?!
Maar daar lees je later deze week meer over 😉

 

2 Comments

  • Reply Tine van Juwelendoosje 2 oktober 2016 at 12:54

    spannend! Ik ben benieuwd naar het resultaat, sinds kort zijn wij hier thuis ook fan van de Hello Fresh (Original) boxen, ik ben geen keukenprinses maar Hello Fresh maakt het wel makkelijker voor me om te doen alsof! Ik kijk uit naar je foto’s en veel succes!

  • Reply Paul 3 oktober 2016 at 18:52

    Klinkt leuk. Ik ben vegetariër dus ben benieuwd of ik nog leuke gerechten tegenkom.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.