Persoonlijk

Mijn eerste blog!

“A Dutchman’s Life” dat is de naam van mijn blog!
Een blog over dingen die ik leuk vind, maar ook over onderwerpen die mij aangrijpen.

1ste header

Misschien ken je me al, maar voor als je mij toch nog niet kent (en die kans is groot) zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Andreas, ik ben net 27 jaar, woon in het noorden van het land, maar kom oorspronkelijk uit het mooie Den Haag. Ik ben een vrolijke jongen, die van het leven geniet. Maar helaas gaat dat niet altijd.. Ik heb namelijk de ziekte van Lyme in het derde stadium, ook wel bekend als chronische Lyme.

Met mijn “A Dutchman’s Life” blog wil ik je een kijkje geven in mijn leven, je mee laten genieten van heerlijke recepten om zelf een keer te maken, maar ook over een leven met Lyme. Ik heb nog geen flauw idee hoe vaak ik een blog zal gaan schrijven. Maar er zijn genoeg onderwerpen waar ik wel over wil schrijven, dus dat moet vast goed gaan komen!

Voor de eerste keer hou ik het bij een korte blog. Binnenkort zal ik m’n eerste “echte” blogpost plaatsen, maar waarover blijft nog even een verrassing..

Tot snel!

Ps. je kan mij ook op social media te volgen. Zo komt er op Facebook elke week een overzicht van mijn week online, zijn daar de links naar de nieuwste blogposts te vinden en komen er nieuwtjes op te staan. Verder ben ik op Twitter te volgen.

4 Comments

 • Reply Lauri 20 oktober 2015 at 22:21

  Ik ben benieuwd. Ga je zeker volgen Andreas!

 • Reply Desiree 21 oktober 2015 at 22:08

  Ben benieuwd broertje. Ik ga je zeker volgen. Succes met het schrijven van je blogs.

 • Reply Cathelijne ^^ 21 oktober 2015 at 22:43

  Cool dit! Ook ‘n mooie site btw :3

 • Reply Alex | Kookslaaf 5 januari 2016 at 10:25

  Interessante blog! Ik ga je volgen 🙂

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.