Over Andreas

Ik ben Andreas Kort, een vrolijke en enthousiaste en trotse Haagsche jongen van 31. Ik woon in het noorden van het land, maar kom oorspronkelijk uit het mooie Den Haag. Ik houd van goede koffie en veel van thee, ga graag op reis en hou van muziek maken.  Ook houd ik van lekker eten en ik ben daarom dan ook vaak in de keuken te vinden.

Over metKortindekeuken.nl

Op metKortindekeuken.nl komen al deze dingen langs. Zo probeer ik mensen te inspireren om zelf thuis te gaan koken en bakken zonder zakjes of pakjes. Ik vertel je stap voor stap hoe je de lekkerste en leukste recepten zelf kunt maken. Geef som reistips, vertel je welke kook en/of bakboeken zeker een plekje verdienen in je boekenkast en deel de leukste en/of bijzonderste (food) plekjes die zeker een bezoekje waard zijn.

Nog een klein beetje meer informatie over mij:

  • Enthousiast, creatief , optimistisch en soms een tikkeltje eigenwijs.
  • Toerisme leisure en events (mbo) gestudeerd, en daarvoor 2 jaar de opleiding tot klassenassistent gedaan.
  • Optimistische Lyme patiënt sinds 2001
  • Dol op mensen inspireren, kan genieten van muziek maken, wanneer je mij zoekt moet je vooral even in de keuken komen kijken.

Contact?

Wanneer je een vraag hebt over een recept hebt, je een recept kent dat ik zeker een keer moet proberen of je een toffe plek weet waar ik zeker een keertje moet gaan kijken, dan mag je altijd een e-mail sturen naar: info@metkortindekeuken.nl. Soms kan het vanwege mijn gezondheid even duren voordat ik antwoord. Maar ik probeer doorgaans om binnen een weekje antwoord te geven op jouw berichtje!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van metKortindekeuken.nl? Volg mij dan via Facebook, of Pinterest. Je kunt me daarnaast ook volgen via Instagram, hier deel ik mijn bak en kook-avonturen en foto’s van hotspots welke zeker een bezoekje waard zijn!