Hoi! Ik ben Andreas Kort (30 jaar), woon in het noorden van het land, maar kom oorspronkelijk uit het mooie Den Haag. Ik hou van lekker eten, koken en bakken, van goede koffie en vooral van thee. Verder ga ik graag op reis en hou van muziek maken. Van jongs af aan was ik al vaak in de keuken te vinden, terwijl ik op een krukje stond hielp ik mijn moeder al in de keuken. En toen ik iets ouder was zette ik in het weekend de keuken van mijn opa vaak op stelten, vooral de appeltaarten waren bij mijn opa erg populair.

met Kort in de keuken

Tegenwoordig ben ik nog steeds vaak in de keuken te vinden. Al kan dat minder vaak dan dat ik graag zou willen, ik heb namelijk de ziekte van Lyme, een nare ziekte welke je na een tekenbeet kan krijgen. Daarom kan het wel eens voorkomen dat er niet elke week een nieuw recept verschijnt op de blog. Ondanks dat ik sinds mijn 13de ziek ben en waarvan we pas 4 jaar weten dat ik chronische Lyme heb, heb ik er geen zin in om mij in een hoekje te verstoppen. Nee, ik kan helaas niet meer altijd alles wat en wanneer ik het graag zou willen doen. Het is dan ook een groot feest wanneer ik weer een dagje in de keuken kan staan of een dagje nieuwe hotspots kan zoeken. Van warme maaltijden tot lekkere drankjes, van lunch ideeën tot heerlijke baksels voor bij de koffie. Ik hou er van! Ik probeer graag nieuwe dingen uit en geef graag een eigen draai aan recepten. Zodoende ben ik op de laatste dag van 2015 dan ook deze blog begonnen. Want wat is er nou leuker dan het delen van lekkere recepten en leuke hotspots welke je zeker een keertje moet bezoeken? (nou ja behalve het eten er van en het maken van goede muziek dan..)

Contact

Ik vind het leuk om berichtjes van bezoekers te lezen. Heb je een vraag over een recept of heb je zelf een leuke toevoeging? Dan kun je die het beste plaatsten bij de reacties onder het artikel. Op die manier kan ik en eventueel andere bezoekers op de vraag reageren. Heb je zelf een lekker recept dat je graag wilt delen? Stuur dan een mailtje naar: info@metkortindekeuken.nl en misschien zie je jou recept dan terug op de blog. Soms kan het vanwege mijn gezondheid even duren voordat ik antwoord. Maar ik probeer doorgaans om binnen een weekje antwoord te geven op jouw berichtje! Heb jij iets lekkers gemaakt van mijn blog? Laat het mij dan vooral weten ik ben namelijk heel benieuwd naar jullie bakkunsten. Deel je foto’s via Instagram, of Facebook en gebruik dan de hastag #metKortindekeuken of tag mij in je bericht.

—————————————————————————————————–

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van met Kort in de keuken? Volg mij dan via FacebookTwitter, of Pinterest
Je kunt me ook volgen via Instagram hier deel ik mijn food foto’s en foto’s van hotspots welke zeker een bezoekje waard zijn! (username @metKortindekeuken)
Daarnaast kun je mij volgen op Pinterest (username @metkortindekeuken).