Over Andreas

Ik ben Andreas Kort, een vrolijke en enthousiaste en trotse Haagsche jongen van 31. Ik woon in het noorden van het land, maar kom oorspronkelijk uit het mooie Den Haag. Ik houd van goede koffie en veel van thee, ga graag op reis en hou van muziek maken.  Ook houd ik van lekker eten en kun je mij daarom vaak bij ons in de keuken vinden.

Over metKortindekeuken.nl

Op metKortindekeuken.nl komen al deze dingen langs. Zo probeer ik mensen te inspireren om zelf thuis te gaan koken en bakken zonder zakjes of pakjes. Ik deel heerlijke, makkelijke en leuke recepten om zelf de lekkerste baksels te maken, Geef reistips en schrijf over de leukste en/of bijzonderste (food) plekjes die zeker een bezoekje waard zijn.

Nog een klein beetje meer informatie over mij:

  • Enthousiast, creatief , optimistisch en soms een tikkeltje eigenwijs.
  • Toerisme leisure en events (mbo) gestudeerd, en daarvoor 2 jaar de opleiding tot klassenassistent gedaan.
  • Lyme patiënt sinds 2001
  • Dol op mensen inspireren, kan genieten van muziek maken, wanneer je mij zoekt moet je vooral even in de keuken komen kijken.

Contact?

Wanneer je een vraag hebt over een recept, een recept kent dat ik zeker een keer moet proberen of je een toffe plek weet waar ik zeker een keertje moet gaan kijken dan mag je altijd mailen naar info@metkortindekeuken.nl. Soms kan het vanwege mijn gezondheid even duren voordat ik antwoord. Maar ik probeer doorgaans om binnen een weekje antwoord te geven op jouw berichtje!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen van met Kort in de keuken? Volg mij dan via FacebookTwitter, of Pinterest. Je kunt me daarnaast ook volgen via Instagram, hier deel ik mijn foto’s van mijn bak avonturen en foto’s van hotspots welke zeker een bezoekje waard zijn!