Of het nu tijdens het ontbijt is, tijdens de lunch of gewoon ergens tussendoor, tosti’s zijn als je het aan mij vraagt altijd een goed idee!
Met tosti’s kun je namelijk eindeloos variëren. De bekendste tosti’s zijn natuurlijk de tosti’s ham & kaas of zoals ik de tosti het meest eet een tosti’s kaas met eventueel pesto. Maar met tosti’s kun je zo veel meer. Vandaag daarom een wat meer culinaire tosti, namelijk een tosti rosbief, met rucola. Simpel, lekker en gemakkelijk om te maken!
Tosti rosbief
Wat heb je nodig
Rosbief
Rucola
Dubbele hoeveelheid kaas
Pesto (recept)
Mayonaise
1 teentje knoflook
Peper & zout
2 sneetjes brood naar keuze
Hoe maak je het
- Hak het teentje knoflook fijn, meng dit samen met een beetje peper en zout door een beetje mayonaise en snijd een aantal plakjes kaas.
- Beleg de sneetjes brood met het beleg, doe dit in de volgende volgorde:
Smeer één sneetje brood met een laagje pesto. Beleg het vervolgens met de rosbief. - Vervolgens met de dubbele kaas, en een beetje rucola.
- En smeer tot slot op het tweede sneetje brood de gemaakte knoflook mayonaise, leg dit vervolgens met de mayonaise kant op de rucola.
- Grill de tosti vervolgens in 4 á 5 minuten in een tosti ijzer of op een contact grill mooi goudbruin.
- Wanneer je nog wat knoflook mayonaise over hebt, kun je dit eventueel naast de tosti serveren.
Bewaar dit recept op Pinterest

Veel plezier en eet smakelijk!
Wil je op de hoogte blijven? Volg met Kort in de keuken op Instagram, Facebook (@metkortindekeuken) Heb je een recept van mijn blog gemaakt? Laat het mij op social media weten met de hashtag #metKortindekeuken of tag mij in je bericht, vind ik leuk om te zien!
No Comments