Win een chocolade pakket van Verkade

Verkade

Afgelopen week vertelde ik op Instagram dat ik voor het eerst blog-post had ontvangen. Verkade stuurde mij een leuk (paas)pakket toe om lekker mee te gaan bakken voor Pasen. In het pakket zaten: een reep Verkade kookchocolade, Verkade Flinter Dun Framboos & Amandel, de Verkade Digestive Bites Karamel en tot slot zat er een Egg Mould om zelf een paasei te maken bij.

Winactie

Cadeautjes en pakketjes ontvangen vind ik natuurlijk heel leuk, maar ik vind het nog leuker om ze weg te mogen geven aan anderen! En daarom mag ik van Verkade nog iemand blij maken met dit lekkere (paas)pakket.

Wat moet je doen om kans te maken op dit chocolade pakket van Verkade:

1. Laat een leuke reactie achter onder deze blogpost waarin je vertelt waarom jij dit lekkere chocolade pakket graag wil winnen!

2. Volg met Kort in de keuken & Verkade op Instagram

De winactie loopt van zaterdag 1 t/m zaterdag 8 April. Op zondag 9 april om krijgt de winnaar persoonlijk bericht en wordt de winnaar bekend gemaakt op de Facebook pagina: ”met Kort in de keuken”.

Misschien vind je dit ook leuk

7 Reacties

 • Beantwoord Rinette 1 april 2017 at 23:56

  Oh het lijkt mij heerlijk om de chocolade te verwerken in de gerechten die ik ga maken voor de paasbrunch met de familie op tweede paasdag! Leuke actie 🙂

 • Beantwoord Marissa 2 april 2017 at 11:42

  at een super actie, mijn aandacht ging gelijk naar jou blog in een fractie!

  Ik ben dol op chocolade, helemaal als het gaat om verkade!

  Hopelijk maak ik kans op het pakket, heb hem een like geven en gedeeld daarnet.

 • Beantwoord Natasja 3 april 2017 at 08:47

  Zou geweldig zijn!!! Dan kan ik mn dochtertje verrassen met een mega paasontbijt ! Ff een verrassing gedurende onze verhuizing .

 • Beantwoord Joyce 3 april 2017 at 13:38

  Op 10 april is mijn vriend jarig. Hij weet zijn cadeau al, maar ik zou het super leuk vinden als ik hem hiermee extra kan verrassen. Hij is echt gek op chocolade.

 • Beantwoord Rilana 3 april 2017 at 17:41

  Nu ik even twee maanden geen keuken heb kan ik wel wat troost gebruiken. En ja chocolade doet wonderen op zijn tijd. Dus ik ga heel erg hard duimen en hopen dat ik de lucky lady mag zijn!

 • Beantwoord Annemiek 4 april 2017 at 21:24

  Ziet er heeeeeel lekker uit en die mal lijkt mij te gek! Ik zou daar heel graag een vegan paasei mee willen maken!

 • Beantwoord Jo's Daughter 5 april 2017 at 12:50

  Ik ben zó gek op alles chocolade. Ja echt je kunt me ermee overladen! Puur melk of wit, als er maar cacao (-boter) in zit. Ik eet het het liefst de hele dag door. Maar dat gebeurd helaas niet altijd hoor 😉 Vooral met feestdagen zoals Pasen zou ik zo graag genieten van Verkade. Van een paaseitje of twee , 3 of een gewone reep chocolade… Ik maak dan ook héél graag kans op dit verrukkelijke pakketje vol “goddelijkheid” . Denk je bij het weggeven van dit lekkere kado pakket aan deze dichtende meid?! 🙂

 • Laat een reactie achter